Sunday, May 31, 2009

Happy Birthday to Arang!!!


Happy Birthday Arang!!!

Bile ckp psl mamat ni je, msti aku bleh glak sorg2.. 

die ni mmg sengal tahap dewa..

Pengalaman ketika sesi pengenalan..

time tu aku part 3. die baru masuk part 1.. situasi die camni.... time tu aku msok blek kat kolej.. pas2 time tu bangau tgh tido.. pas2 aku nmpk ade beg yg agak besar kat lantai.. aku dah agak ni mesti beg bdk part 1.. seperti biase.. aku akn wat bodo je... time tu plak aku tgh menghisap rokok.. tgh seronok aku menghisap rokok.. tetibe je aku nmpk ade sorg kat dpn pntu blek aku... darah aku tros naik.. menggelabah aku dibuatnye... dlm hati aku (ni pak guard ke resident staff ni).. tp ble aku tgk blek die.. baru aku tau yg die ni bdk baru blek aku... hahaahha.. muke die cam org tue bai... muke matang...

Pengalaman yg x bleh lupa....

Seperi biase setiap part1 akan dibasuh oleh senior2 yg bertugas... mamat ni x terlepas.. die agak cuak gak la dgn rules SR.. kat blek ape yg die tau tido2. pas2 bgun je gi toilet.. pas2 smbg tido... aku cam biase dpn laptop bangau mse tu... mamat ni sbnrnye dah sangap tahap dewa nak hisap rokok.. tp die cuak nak hisap... pas2 aku kesian tgk die aku pon ckp je la yg die bleh hsp rokok... pas2 dgn terkejutnye aku tgk belang die sbnr,,, x berhenti2 bai hisap rokok/.. hahahahaaha... 

Slepas beberapa lame baru aku tau perangai sbnr mamat yg diberi nickname ARANG.. die agak baran gak la... time die x de mood kalo kaco gak mmg die x leh handle... bangau mmg ske gle kacao mamat ni.. hhahah..

Aku mmg x igt bday mamat ni..  tp tetiba je smlm die call aku... pas2 die tnye kat aku

arang : tum ko tau x ari ni bape ari bulan?

aku : (x igt tarikh pastu tgk kat pc aku nye jam, pas2 aku tgk 1june... so kanpe ngan 1 june???)  aku main teke je.. weh ari ni bday ko ke???

arang : iye a .. kalo x.. xkak aku call ko.. call free kot...

aku : blablablalblablablablalb..

pas2 aku on9 tgk die bleh plak wat post happy bday tuk dri snri.. kesian aku tgk...

tu yg aku wat kan post tuk die...

hahahahaha..

Thursday, May 28, 2009

Champion League Final at Hartamas

video

Here are video that I've record at the hartamas square while waiting for Man Utd vs Barcelona..
Even Man Utd lost to Barca, but the environment is fantastic..


We arrived at Hartamas square at 8.30p.m :)

Monday, May 18, 2009

Clunkerz a.ka CKZ

Shahril, me and Izham


afiqah a.k.a det.. izham sis
During my 18th bday

Shy mase jambu2.. hahahah
Hilmi, zham, and jon.. rndu gle bai kat jon..

Ckz with baju Melayu.. at Ayah Ad Raya's Open house

At Politeknik S.alam.. Hantar hilmi...

at Giant's toilet Segamat.. huhuh
Shisha at canai conner Subang


Tuesday, May 5, 2009

United dominate Arsenal!!!

urmm well Man Utd juz booked their place in the Champions League final...
what aggregate 4 - 1???
at least still got 1.. :)
J.S Park & C.Ronaldo u're the man..
so bring it on Chelsea/Barca!!!

Akhirnya abis gak diplomaku di SEGAMAT

Setelah sekian lame aku menunggu saat ni.. akhirnya sampai gak aku kat saat ni..
Aku dah abis dipolma.. insyaAllah..
tp ble fkir2 blek cam sedey pon ade...
x tau la bile lagi aku akan sampai sgmt...
x tau la kalo degree smbg sni blek kan..
x sempat nak lepak2 ngan rakan2 seperjuangan...
masing2 nak rush tngglkn tmpt ni..
walaupn kebohsannan terselah di sgmt..
tp aku x kan lpekan tmpt yg byk mengajar aku..
cewahh gle poyo...
tp yg pasti aku ade lebih kurg 4-5 jam nak tngglkan tmpt ni..
kpd membe2 aku yg x smpt nak jmpe
korg mmg terbaik ar..